« Kerstbrunch»

Gepubliceerd op 27-09-2022

Dit jaar gaan we er weer helemaal voor: de gezellige Kerstbrunch hier bij de Brandevoortse Hoeve. Zowel op eerste als tweede Kerstdag, waarbij je kunt kiezen of je in de Speelschuur wil zitten zodat de kinderen lekker kunnen spelen, of dat dat je iets rustiger wil zitten in de Hoeve. 

LET OP: Eerste Kerstdag zowel in de Speelschuur als in de Hoeve en Tweede Kerstdag in de Hoeve zijn inmiddels volgereserveerd. Ook de andere opties beginnen richting vol te gaan dus wees er snel bij als je nog verzekerd wil zijn van een plekje!

De inloop is tussen 9:30 en 10:30 uur waarbij het brunchbuffet geopend is van 10:00 tot 13:00 uur. Het toetjesbuffet start ongeveer vanaf 11:30 uur. Einde van de brunch is om uiterlijk 14:00 uur.

Het uitgebreide buffet bestaat uit diverse soorten brood en broodjes, boterproducten, verschillende soorten beleg en zoetwaren, ruime keus aan salades, warm vlees en live gebakken op de plaat: eitjes, ham en meer. Daarnaast hebben een speciaal toetjesbuffet met allerlei zoete lekkernijen.

Prijzen:

Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 37,50

Kinderen van 6 tot 12 jaar: €19,50

Kinderen van 1 tot en met 5 jaar: €9,90

Kinderen tot 1 jaar: gratis

Bij de prijs is inbegrepen: koffie, thee, water en ranja. Daarnaast mogen de kinderen spelen in de Speelschuur.

Reserveren kan uitsluitend door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van de gegevens en het doen van de eenmalige aanbetaling ontvang je z.s.m. een bevestiging van de reservering.

Geef bij de reservering aan, aan welke kant je graag zou willen zitten en of je op 1e of 2e Kerstdag komt.

kerstbrunch-website-fw-1633446198.png