« Pompoenen uithollen»

Gepubliceerd op 05-10-2023

We combineren dit jaar wederom het pompoen uithollen met een leuke Happy Halloweenspeurtocht!

Nadat je hier je pompoen uitgehold en uitgesneden hebt, daal je met een puzzelplaat af in onze kelder waar je verschillende puzzels moet oplossen om de opdracht te voltooien. Hierna krijg je als beloning nog iets lekkers.

LET OP: donderdag 26 oktober is er geen pompoenen uithollen/speurtocht i.v.m. een grote groepsreservering.

Vanaf woensdag 11 oktober t/m zondag 29 oktober kun je tussen 9:00 en 16:00 uur (di. t/m zo.) binnenlopen in onze winkel om een pompoen uit te kiezen en deze meteen ter plekke uit te hollen. Super gemakkelijk want je mag hiervoor gebruik maken van onze materialen en uithol-voorbeelden, je kunt tijdens het uithollen eventueel lekker iets drinken (of eten) en je zit na afloop niet met de rommel! Alles handig op 1 plaats. Als je klaar bent met de pompoen kun je in de Hoeve de kelder betreden voor de speurtocht. Daar hebben we het aangekleed in spannende maar niet-enge Happy Halloweensfeer. Zo is het een soort Halloween voor beginners en uiterst geschikt voor de kleinere kinderen! Met de combinatie van uithollen en de speurtocht richten we ons op kinderen van ongeveer 4-8 jaar oud.

We vragen bij deze activiteit wel altijd om begeleiding van een volwassene (16+) vanwege de scherpe materialen en een verantwoordelijke in de kelder.

De prijs bedraagt €9,90 per kind, hierbij zit inbegrepen: een pompoen om uit te hollen, uitholmaterialen en voorbeelden, een kleur/puzzelplaat, de speurtocht in de kelder en aan het einde ranja en iets lekkers. Volwassenen mogen als begeleiding gratis mee(doen).

Nieuws-pompoenenuithol-1664543070.jpg
Happy-Halloween-01-1697726725.png
Happy-Halloween-02-1697726725.png