Kinderen

Onze kinderspeelweide is gelegen direct naast het terras. Hier kunnen de kinderen naar hartelust spelen en ravotten terwijl papa en mama of opa en oma lekker met een drankje op het terras zitten. De speelweide is zo gesitueerd dat uw kind veilig kan spelen en alleen via het terras de parkeerplaats op kan.

Bij slecht weer is er binnen in de Hoeve ook  plaats om te spelen. De kinderen kunnen een tekening of kleurplaat maken, met de toestellen spelen en lekker iets drinken. Een ander leuk alternatief is uiteraard de speelschuur. Kijk voor meer informatie hierover bij het kopje 'Speelschuur'.

In de zomer kunnen de kinderen zoals ieder jaar komen speuren  in ons maisdoolhof. Voor slechts 5 euro krijg je een leuke puzzelplaat, ranja een ijsje en natuurlijk een verrassing als beloning voor het oplossen van de speurtocht in het mais. Het doolhof is geopend van vrijdag 10 juli tot eind september. We hopen dit jaar met de start van de zomervakantie regio zuid open te kunnen. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte openingsdata.