Kinderen

Afhankelijk van de weersomstandigheden, is ons maisdoolhof nog tot en met het laatste weekend van september geopend! Voor het tiende jaar op rij kun je bij ons lekker verdwalen in het mais met een leuke speurtocht.
 
Voor €5,- krijg je toegang tot het doolhof, limonade, een speurpuzzel voor in het doolhof, een ijsje en een leuke verrassing! 
Volwassenen (vanaf 12 jaar) mogen gratis als begeleiding mee. Hierbij is niets inbegrepen.
Het maisdoolhof is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar. De puzzels zijn op deze leeftijdscategorie gericht.

Je kunt je aanmelden voor het doolhof bij de deur links van de winkel. Dit is bij het gangetje richting het terras.
Het doolhof is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Wil je de speurtocht door het maïsdoolhof als kinderfeestje doen? Dat kan bij ons. De prijs hiervan is € 8,50 per kind. Hierbij zit dan inbegrepen:

  • Onbeperkt ranja
  • Een ijsje
  • Toegang tot het maïsdoolhof 
  • Een leuke verrassing na het lopen van de speurtocht
  • Frietjes met 2 mini-frikandelletjes of kipnuggets

Bij slecht weer kunt u ook kiezen voor het kinderfeestjesarrangement van onze speelschuur. De prijs hiervan is € 9,75 per kind.

Deze arrangementen gaan alleen op reservering, dus bel of mail eventjes om dit vast te leggen.

Onze kinderspeelweide is gelegen direct naast het terras. Hier kunnen de kinderen naar hartelust spelen en ravotten terwijl papa en mama of opa en oma lekker met een drankje op het terras zitten. De speelweide is zo gesitueerd dat uw kind veilig kan spelen en alleen via het terras de parkeerplaats op kan.

Bij slecht weer is er binnen in de educatieruimte ook voldoende plaats om te spelen. De kinderen kunnen een tekening of kleurplaat maken, met de duplo spelen en lekker iets drinken. Een ander leuk alternatief is uiteraard de speelschuur. Kijk voor meer informatie hierover bij het kopje 'Speelschuur'.