Informatie

In de zomer zijn er weer volop verse aardbeien verkrijgbaar van eigen land.

Ook kun je bij ons terecht voor ander fruit zoals frambozen, blauwe bessen en kersen.
Daarnaast zijn er het hele jaar rond leuke cadeaupakketten verkrijgbaar en kun je in de winkel terecht voor cadeaubonnen. Deze zijn overal bij ons bedrijf te besteden. Dus in de winkel, de speelschuur op het terras en in de Hoeve zelf.

Door de laatste teelttechnieken hebben wij (afhankelijk van het weer) tot oktober nog volop aardbeien.

In de herfst kunt u tevens bij ons terecht voor mooie en smaakvolle pompoenen. Ook hebben wij de bekende pompoenen die uitgehold kunnen worden voor Halloween. 

In oktober starten we met onze winterkost, dan hebben we weer zelfgemaakte stamppotten en erwtensoep.

In de winter hebben wij weer volop huisgemaakte winterkost.

Ook hebben wij losse ingrediënten voor stamppotten zoals boerenkool, winterpeen, prei, witte kool, uien, spruiten, worst en natuurlijk onze aardappelen. Onze stamppotten zijn vers bereid en makkelijk op te warmen in warm water. De porties zijn verpakt per persoon, zodat ieder zijn eigen smaak kan kiezen.

Daarnaast kunt u in de winkel terecht voor kerstpakketten en leuke cadeauverpakkingen. Op aanvraag kunt u bij ons uw eigen kerstpakket samenstellen bestaande uit diverse streekproducten. Ook kunt u kiezen uit ons bestaande assortiment aan kerstpakketten en cadeauverpakkingen. Wanneer u een groot aantal pakketten wilt afnemen, verzoeken wij u ruim van tevoren contact op te nemen i.v.m. het bestellen van de streekproducten.

In de lente heeft De Brandevoortse Hoeve weer volop asperges! Het heerlijke witte goud van eigen bodem.

In de winkel zijn tevens verschillende bijproducten te verkrijgen, zodat uw heerlijke aspergemaaltijd compleet is. Van eieren tot beenham en van (hollandaise) saus tot aardappels, alles wat u nodig heeft om een smakelijke en gezonde maaltijd te bereiden. Ook als u minder tijd heeft om in de keuken te staan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen namelijk ook verse huisgemaakte aspergesoep en verse salades van eigen groenten. Kijk eens voor diverse kant en klaar gerechten in onze webshop.