Het terras

Gelukkig, het is weer zo ver: wij kunnen het horeca-gedeelte weer openen!

Uiteraard zijn wij blij dat we weer aan de slag kunnen voor jullie. Maar vanwege de Coronamaatregelen zijn wij wel genoodzaakt om dit op aangepaste te wijze te doen en hanteren wij hierbij een aantal regels die opgevolgd moeten worden. 

Vanaf maandag 1 juni om 12:00 uur gaan het terras en het binnengedeelte van de Hoeve weer open. Vanaf dinsdag 2 juni is de Speelschuur open. Hieronder volgt informatie over het terras en de Hoeve.

Voor zowel de Hoeve als het terras geldt volgens de richtlijnen van het RIVM:

- Bij aankomst wordt u een tafel toegewezen, loop niet zelf het terras op.

- Op diverse plekken zijn desinfectiepunten gemaakt.

- Maximaal 2 personen per tafel, tenzij zij tot hetzelfde huishouden behoren.

- Op het terras hoeft een tafel niet vooraf gereserveerd te worden, binnen in de Hoeve wel. Reserveren gaat alleen telefonisch.

- Houdt zo veel mogelijk de anderhalve meter afstand in acht. 

De openingstijden zijn de komende tijd anders dan u gewend bent: van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Daarnaast werken we met een kleinere kaart en proberen we een nieuwe opzet uit: we hebben binnen in de zaal een zelfbedieningsruimte gemaakt. Door daar het rondje te maken kun je zelf je drinken, broodjes, gebak, snoep en tussendoortjes pakken en daarna bij de kassa afrekenen. 

We hopen op ieders begrip en medewerking en hopelijk tot heel snel!

Op ons gezellige en zonnige terras kunt u genieten van een lekker drankje. Daarnaast kunt een lekker stukje taart en in het seizoen onze aardbeien en fruit proeven. We hebben een uitgebreide (lunch)kaart met lekkere gerechten voor groot en klein.

Bij minder goed weer is er binnen ook voldoende plaats om te vertoeven. Wij zijn officieel deelnemer aan rondje Helmond, liggen direct aan deze fietsroute en ons terras is daarom een uitstekende gelegenheid om even bij te komen van uw inspanningen.

Vanaf het terras heeft u prima uitzicht op de speelweide. Zo kunt u rustig genieten van uw drankje of hapje, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn.

Wij bereiden onze producten zoveel mogelijk met eigen geteelde groenten en fruit. In de wintermaanden hebben we huisgemaakte winterkost. U kunt dan onze verse erwtensoep en huisgemaakte stamppotten komen proeven. In de lente serveren wij uiteraard ons witte goud. De asperges zijn dan in diverse gerechten verwerkt.