Kerstbomen

Dit jaar starten wij met de verkoop van echte Kerstbomen. Vanaf 27 november gaan we beginnen en bieden we zowel het ras Nordmann als Omorika (in pot) aan. Ook voor een mooie, handige easyfix standaard én leuke kerstspulletjes kun je dan bij ons terecht op het grote Kerstbomenplein.

Geen zin in een auto vol zand en naalden? Of wil je de Coronadrukte vermijden? Tegen een kleine meerprijs gaan wij ook Kerstbomen aan huis bezorgen in Brandevoort, Mierlo-Hout, Stiphout, Warande, Helmond-West en Mierlo. Makkelijk en zorgeloos je Kerstboom in huis! Let op: voor grotere aantallen of bedrijfsbestellingen kunnen we op afspraak ook buiten het bezorggebied leveren. Neem hiervoor even contact met ons op via de mail.

Wij starten i.v.m. het mooi houden van de bomen tot na Kerst met het afhalen en de fysieke verkoop op ons Kerstplein vanaf vrijdag 27 november. Bestellen via de webshop kan uiteraard al wel. 

Verzorging van de boom:

Als je de boom niet direct opzet, bewaar hem dan buiten. Probeer als het mogelijk is de overgang van buiten naar binnen wat geleidelijker te laten verlopen door de boom eerst in een koele ruimte en daarna pas in de warme huiskamer te zetten. De ruimte mag niet te warm zijn. Wanneer de boom naast een verwarming staat, draai deze dan laag. Tocht of direct zonlicht zoveel mogelijk vermijden. Vergeet de meegeleverde voeding niet toe te passen.

Gezaagde boom: gebruik een standaard met waterreservoir en zorg dat je als je de boom voor het eerst zet je onderaan de stam met een mes of tang stukjes schors weghaalt zodat het water goed opgenomen wordt. Hetzelfde principe als met bloemen.

Boom met kluit in pot: goed vochtig houden.

Ons bomenaanbod:

Nordmann
De Nordmann spar is een van de meest populaire Kerstbomenrassen: de boom heeft een diepgroene kleur, is symmetrisch en heeft glanzende, geurende naalden die vanwege de hoge naaldvastheid bij goede verzorging nauwelijks uitvallen. Deze bomen zijn altijd voorgezaagd en voorzien van een conisch gat voor makkelijke bevestiging op de Easyfix standaarden. In de groottes 150-175 cm. of 200-250 cm.

Omorika
De traditionele Kerstboom, Picea Omorika oftewel de Servische spar heeft een heldergroene kleur, een sterke, lekkere dennenboomgeur, een sierlijke slanke vorm en is al jaren ontzettend populair als Kerstboom. Leuk voor op tafel, als eigen Kerstboom voor de kinderen of voor als je wat minder ruimte hebt voor een grote Kerstboom. In de groottes 200-225 cm., 100-150 cm. Of 40-60 cm. Afmetingen zijn inclusief pot.

Blue Diamond
Als je opzoek bent naar een originele, unieke Kerstboom dan is deze Blue Diamond, oftewel blauwspar, een goede keuze. Deze boom heeft een mooie blauwgroene kleur en stevige takken met dikke naalden die bovendien weinig uitval hebben. Uitermate geschikt om wat meer gewicht aan versieringen te kunnen dragen. Grootte: 175-200 cm. incl. pot.

Tafelkerstboompje
Een gezellig kleine Kerstboom van het ras Picea glauca Conica. Leuk voor op tafel, als eigen Kerstboom voor de kinderen of voor als je wat minder ruimte hebt voor een grote Kerstboom. Deze dwergspar heeft een mooie diepgroene kleur en zachte naalden. Grootte, ongeveer 60 cm. incl. pot.