Kerstbomen

Vanaf eind november hebben wij weer volop premiumkwaliteit Nederlandse Kerstbomen te koop. In diverse soorten en maten, zowel op pot als voorgeboord. Kom gauw eens kijken op ons Kerstplein of bestel hier online.

Voor bijvoorbeeld bedrijven, instellingen of scholen kunnen wij op reservering ook grote en/of grotere aantallen bomen verzorgen en bezorgen met kruisen in bruikleen.

Verzorging van de boom:

Als je de boom niet direct opzet, bewaar hem dan buiten. Probeer als het mogelijk is de overgang van buiten naar binnen wat geleidelijker te laten verlopen door de boom eerst in een koele ruimte en daarna pas in de warme huiskamer te zetten. De ruimte mag niet te warm zijn. Wanneer de boom naast een verwarming staat, draai deze dan laag. Tocht of direct zonlicht zoveel mogelijk vermijden. Vergeet de meegeleverde voeding niet toe te passen.

Gezaagde boom: gebruik een standaard met waterreservoir en zorg dat je als je de boom voor het eerst zet je onderaan de stam met een mes of tang stukjes schors weghaalt zodat het water goed opgenomen wordt. Hetzelfde principe als met bloemen.

Boom met kluit in pot: goed vochtig houden.

Ons bomenaanbod:

Nordmann
De Nordmann spar is een van de meest populaire Kerstbomenrassen: de boom heeft een diepgroene kleur, is symmetrisch en heeft glanzende, geurende naalden die vanwege de hoge naaldvastheid bij goede verzorging nauwelijks uitvallen. Deze bomen zijn altijd voorgezaagd en voorzien van een conisch gat voor makkelijke bevestiging op de Easyfix standaarden. In groottes van 150 cm. tot aan 250 cm.

Omorika
De traditionele Kerstboom, Picea Omorika oftewel de Servische spar heeft een heldergroene kleur, een sterke, lekkere dennenboomgeur, een sierlijke slanke vorm en is al jaren ontzettend populair als Kerstboom. Leuk voor op tafel, als eigen Kerstboom voor de kinderen of voor als je wat minder ruimte hebt voor een grote Kerstboom. In diverse groottes.