iPad Challenge 2017

Wat we ons 10 jaar geleden nog nauwelijks konden voor stellen, vinden we nu heel gewoon. Iedereen heeft een mobiele telefoon en de meeste mensen hebben via een smartphone continu contact met de rest van de wereld via Facebook, twitter en andere sociale media.

Ook tablets maken een enorme opmars in onze huishoudens en nemen de rol van de PC, laptop en TV in de huiskamers over. Veel mensen benutten echter slechts een fractie van de mogelijkheden die een tablet te bieden heeft. De iPadChallenge gaat daar verandering in brengen.

De iPadChallenge is een compleet nieuwe outdooractiviteit die door funtrepreneurs.com is ontwikkeld.

De iPadChallenge is een interactieve game waarbij groepjes van maximaal 6 personen worden uitgedaagd om tegen elkaar te strijden. De bijna onbegrensde mogelijkheden van de iPad spelen hierbij een hoofdrol. De iPad wordt gebruikt om te navigeren door het speelveld, foto en video opdrachten worden met de iPad uitgevoerd en via internet verstuurd naar de instructeur.

Via messengers kunnen de groepen onderling communiceren om elkaar te helpen, of juist niet. Op internet kunnen wetenswaardigheden worden opgezocht. Posten op Facebook en Twitter kan elke groep weer extra punten opleveren.

Verborgen QR codes kunnen met de iPad worden opgespoord en gelezen. De mogelijkheden van de iPadChallenge zijn eindeloos. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op de creativiteit, behendigheid en intelligentie van de deelnemers.

Tijdens de De iPadChallenge zul je gebruik moeten maken van de individuele capaciteiten van de deelnemers die gezamenlijk de groep naar de winst van de challenge kunnen leiden.