« Kerstbrunch afgelast

Gepubliceerd op 18-12-2021

Tot ons grote verdriet moeten wij opnieuw verplicht gaan sluiten. Hiermee kan helaas ook de geplande Kerstbrunch voor 1e en 2e Kerstdag niet doorgaan. Om jullie toch te voorzien van een lekkere Kerstbrunch, willen we snel omschakelen en deze brunch ter afhaal aanbieden. Dus de inhoud blijft zo goed als hetzelfde:

Lekkere en goed gevulde Kerstboxen met o.a. diverse soorten brood en broodjes, boterproducten, verschillende soorten beleg en zoetwaren, ruime keus aan salades, warm vlees en een uitgebreid toetjesgedeelte met lekkere zoetigheden.
Genoeg keus, voor ieder wat wils en gezellig om thuis de tafel mee vol te zetten.

Af te halen op 1e en 2e Kerstdag op een door jullie gekozen tijdstip waarbij je de keuze heeft of wij de broodjes afbakken of dat je het zelf nog even doet. Reserveren kan uitsluitend via de webshop op deze pagina. Geef hierbij op het formulier aan of het voor 1e of 2e Kerstdag aan en kies het gewenste tijdstip. LET OP: in de webshop is de brunch per persoon aangegeven dus zorg dat je voor het gewenste aantal personen de hoeveelheid in je winkelmandje hebt toegevoegd.

De prijs is teruggebracht tot €24,50 voor volwassenen en €9,50 voor kinderen. Reserveren kan t/m donderdag 23 december.

afgelastnieuws-1639836812.jpg