« Kerstbrunch 2020»

Gepubliceerd op 08-10-2020

Helaas kan de Kerstbrunch dit jaar niet in de oude vertrouwde buffetvorm bij ons plaatsvinden, maar zal Kerst vooral in huiselijke kring gevierd moeten worden. Daarom bieden wij als alternatief een luxe, uitgebreide Kerstbox aan, waarmee je zelf thuis een lekkere en mooie lunch, brunch of ontbijt op tafel zet.

Deze is gebaseerd op onze bonte boeren lunchplank deluxe: Een assortiment van verschillende broodjes, beleg, salades, sausjes en zoetwaren, aangevuld met diverse soorten gegaard vlees (nog thuis op te warmen). Genoeg keus, voor ieder wat wils en gezellig om thuis de tafel mee vol te zetten. Dit vullen we speciaal voor Kerst nog aan met wat extra's en verschillende smakelijke toetjes zodat je kunt genieten van een uitgebreide lunch, brunch of ontbijt. Voor de kinderen doen we er ook nog een leuke verrassing en extra lekkere dingetjes bij!

Bestellen gaat uitsluitend via onze webshop.

Reserveren kan t/m maandag 21 december met een minimum van twee volwassenen. De prijs is per persoon dus bestel de hoeveelheid voor het totaal aantal volwassenen en kinderen. De Kerstboxen dienen vooraf via iDeal betaald te worden. Kies voor deze optie bij het afrekenen.

Nieuws-2020kerst-1602149095.jpg