« Coronawijzigingen»

Gepubliceerd op 14-10-2020

Tot ons grote verdriet moeten ook wij onze horecagedeeltes sluiten, als gevolg van de aangescherpte Corona maatregelen. Dit geldt in ieder geval voor de komende twee weken en hieronder vallen zowel de Hoeve als ook de Speelschuur. Let op: onze winkel blijft wél open.

Reeds gemaakte reserveringen kunnen daarom t/m woensdag 28 oktober helaas niet doorgaan. Deze reserveringen worden nog z.s.m. door ons persoonlijk benaderd om dit mee te delen.


Aangezien het voor ons en voor iedereen nog onduidelijk is hoe het daarna zal gaan, is de kans groot dat ook reserveringen in de twee weken na 28 oktober komen te vervallen. Wij kunnen op dit moment dan ook geen nieuwe reserveringen aannemen voor de weken hierna. Hierover houden we jullie uiteraard via onze website en Facebookpagina op de hoogte.


Gelukkig kunnen wij de winkel wel open houden en wij gaan daar dan ook de komende periode volop door met de verkoop van onze pompoenen, vers gemaakte stamppotten, soepen en cadeau- en kerstpakketten. Onze webshop blijft ook gewoon open (en wordt nog uitgebreid), dus we hopen jullie in ieder geval in de winkel te zien!

Nieuws-corona-1601481944.jpg